3 november 2021

Challenge Everything

The Duke, Nistelrode

In het huidige marketinglandschap is stilstaan geen optie. Je moet opvallen, relevant én betekenisvol zijn om de concurrentie een stap voor te blijven. Marketeers moeten zichzelf en hun organisatie voortdurend uitdagen om het verschil te maken. Great things never came from comfort zones. Tijdens CMO Day brengen we je in contact met de challengers van vandaag en morgen.

CMO Day is een exclusief event waar CMO’s met hun peers van gedachten kunnen wisselen in de zeer gastvrije ambiance van de Duke.

Wat kun je verwachten?

  • Ronde tafel gesprekken over de strategische rol van marketing en haar rol binnen de organisatie
  • Discussies over de rol en impact van de CMO binnen de board en de relatie tot de overige boardmembers en hun belangen;
  • Verrassende inzichten die je aan het denken zetten over jouw eigen uitdagingen en optreden;
  • Gelinkt worden aan mensen binnen en buiten het marketingvak die je verder kunnen helpen en die ook jouw advies zullen vragen;
  • Scherp uitgedaagd worden over jouw aannames vanuit ons brede netwerk en kennis.

Reserveer kosteloos jouw deelname aan de CMO Day en sluit aan bij de CMO Suite van het House of Executives.

Sprekers

Arko van Brakel

Maria Genova

Rico Bakker

Kevin Weijers

Ancilla van de Leest

Diederick Ensink

Julian Stevense

Niko Koffeman

Roderick Mirande

Susanne van Nierop

Bevestig uw deelname aan CMO Day en sluit u aan bij de CMO Suite van het House of Executives.

Locatie

Onder de vlag van CMO Community organiseert Adformatie diverse events, roundtables, interviews en podcasts van en voor marketing leaders. Door kennis en netwerken met elkaar te verbinden helpen wij hen succesvol te zijn als leiders en marketing professionals.

Deze activiteiten organiseren we samen met de CMOs uit ons netwerk. We hebben gedurende het jaar uitvoerig contact met hen, waardoor we goed inzicht hebben in de uitdagingen en de gedachten die spelen onder CMOs. Op basis daarvan maken we onze programma’s en verbinden we CMOs met elkaar.

Daarbij ligt de focus niet op de dagdagelijks marketing thema’s maar juist op zaken als waarde creatie, cultuur & attitudes, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.  We hebben ook aandacht voor wat er buiten de functie van de CMO gebeurt en bespreken hoe de CMO leiderschap kan tonen.

De CMO Community maakt onderdeel uit van House of Executives, een label van Sijthoff Media dat gespecialiseerd is in het opbouwen en onderhouden van boardroom-netwerken voor CFO, CHRO, CIO, CMO en M&A. House of Executives ontplooit activiteiten voor C-level-executives uit het bedrijfsleven en de overheid in Nederland en België.


Adformatie organiseert dit congres in samenwerking met: