Kantar

Kantar is ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van marketingdata en -analyse en een onmisbare merkpartner voor de grootste bedrijven ter wereld.

Wij combineren de meest betekenisvolle attitude- en gedragsgegevens met diepgaande expertise en geavanceerde analyses om te ontdekken hoe mensen denken en handelen. We helpen klanten te begrijpen wat er is gebeurd en waarom en hoe ze de marketingstrategieën kunnen ontwikkelen die hun toekomst vormgeven.

Springbok Agency

Publicis Groupe

Publicis Groupe is een multinationaal reclame- en communicatieadviesbedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. De groep is aanwezig in 104 landen en had in 2010 ongeveer 49.000 medewerkers.

 “Publicis Groupe neemt graag deel aan het samenbrengen van de CMO community van Nederland. Meer dan ooit krijgen CMO’s te maken met complexe vraagstukken: Snel veranderend consumentengedrag, de cookieloze toekomst en het activeren van je eigen first party data maken het bouwen en behouden van individuele relaties met consumenten steeds uitdagender. Juist daarin ligt onze expertise. Met veel plezier gaan wij in gesprek met CMO’s om onze visie op deze onderwerpen te delen.” Marc Verschoor – Chief Growth Officer

VIM Group

AMP