Kantar

Kantar is ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van marketingdata en -analyse en een onmisbare merkpartner voor de grootste bedrijven ter wereld.

Wij combineren de meest betekenisvolle attitude- en gedragsgegevens met diepgaande expertise en geavanceerde analyses om te ontdekken hoe mensen denken en handelen. We helpen klanten te begrijpen wat er is gebeurd en waarom en hoe ze de marketingstrategieën kunnen ontwikkelen die hun toekomst vormgeven.

Springbok Agency

Business Insider Nederland

Level V

We Are Live

KPMG

SAP

SAP is een van ’s werelds toonaangevende producenten van software voor het managen van bedrijfsprocessen en ontwikkelt oplossingen die effectieve dataverwerking en informatiestromen tussen organisaties mogelijk maken.

Publicis Groupe

Publicis Groupe is een multinationaal reclame- en communicatieadviesbedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. De groep is aanwezig in 104 landen en had in 2010 ongeveer 49.000 medewerkers.

 “Publicis Groupe neemt graag deel aan het samenbrengen van de CMO community van Nederland. Meer dan ooit krijgen CMO’s te maken met complexe vraagstukken: Snel veranderend consumentengedrag, de cookieloze toekomst en het activeren van je eigen first party data maken het bouwen en behouden van individuele relaties met consumenten steeds uitdagender. Juist daarin ligt onze expertise. Met veel plezier gaan wij in gesprek met CMO’s om onze visie op deze onderwerpen te delen.” Marc Verschoor – Chief Growth Officer

Talpa Network

Talpa Network is een 100% Nederlands netwerk van sterke mediamerken. Met merken als SBS6, Radio 538, Veronica, LINDA. Net5, ActievandeDag.nl of StukTV bereiken we wekelijks 90% van alle Nederlanders. Als puur Nederlands mediabedrijf vinden we het belangrijk Nederlandse content en media te behouden, verrijken en ontwikkelen. Belangrijk voor de mediawereld en adverteerders, maar uiteindelijk ook voor Nederland in deze steeds meer internationaal gedomineerde wereld.

 “Talpa Network is supertrots om partner te zijn van de Adformatie CMO community.
Vanuit ons netwerk van mensen, merken en makers willen we jullie, de CMO’s van Nederland vooral nog beter leren kennen. Daarnaast bieden we jullie graag inspiratie en inzicht in hoe verhalen en merken versneld groot gemaakt worden met inzet van het Talpa netwerkeffect, bestaande uit video, audio, print, digital en social.” Allard Ruyl –  CEO Talpa Network

CM.com

CM.com

CM.com (Euronext Amsterdam: CMCOM) is a global leader in cloud software for conversational commerce that enables businesses to deliver a superior customer experience.

Our communications and payments platform empowers marketing, sales, and customer support to automate engagement with customers across multiple mobile channels, blended with seamless payment capabilities that drive sales, gain customers and increase customer happiness.