Dit betreft een CMO Invite only event

Het tweede CMO Event | ‘Retail Renaissance’ vindt plaats op 31 oktober a.s. in Amsterdam.

In een select gezelschap van CMO’s actief binnen retail word je uitgedaagd om mee te praten over actuele kwesties, met inspirerende sprekers en Round Table discussies.

Het retaillandschap is sterk in beweging. Als marketeer word je daarom flink uitgedaagd en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dit biedt veel kansen maar vraagt wel om flexibiliteit en verandering van marketingleiders. Thema’s zoals automatisering en AI, positionering, prijsstijgingen, loyaliteit (niet alleen bij klanten maar ook personeel), duurzaamheid en toenemende regelgeving vragen om een sterke visie en strategische aanpak. Hoe zorg je dat jouw organisatie met de stroom meegaat en succesvol transformeert?

“If you focus on results you’ll never change. If you focus on change, you’ll get results.”

CMO Suite – Adformatie Retail Event

Het eerste CMO Suite – Adformatie Retail Event vond plaats op 30 november in Amsterdam. Dit event stond in het teken van ‘The new Abnormal’. Ruim 25 retail-CMO’s en marketing directors werden geïnspireerd door sprekers Cees Hannema (Head Of Marketing bij Omoda) en Ingmar de Lange (Oprichter van Mountview) en uitgedaagd om mee te praten tijdens Round Table discussies gehost door KPMG en Wereldhave over actuele kwesties. Voor een impressie van de middag bekijk het beeldverslag hieronder.

CMO Suite wordt mede mogelijk gemaakt door:


Hoofdpartner(s):

Key Partner(s):

De videoproducties op CMO Day worden mogelijk gemaakt door:

Mediapartner: